Hiša Poreč, 520m2

Lokacija:
Poreč
Transakcija:
Za prodajo
Tip nepremičnine:
Hiša
Skupno število sob:
9
Spalnice:
7
Kopalnice:
8
Stranišča:
8
Nadstropij:
4
Cena:
1.100.000€
Površina:
520 m2
Površina vrta:
1.000 m2
ID koda:
1280

Opis nekretnine

Na mirnem mestu, le 6 km od centra Poreča in 3 km od morja, se nahaja ta čudovita novozgrajena moderna vila dvojček z bazenom in panoramskim pogledom na morje iz pritličja.
Hiša je sestavljena iz dveh enot.
1. apartmajska hiša s tremi apartmaji - dva v pritličju in en v prvem nadstropju. Ta enota ima tudi čudovito strešno teraso s panoramskim pogledom na morje in mesta Poreč, Novigrad, Tar in Buje.
2. dvonadstropna hiša, ki ima v kleti še ločeno stanovanje, ki ima tudi svoj zunanji vhod. Enota ponuja tudi pogled na morje in mesta Poreč, Novigrad, Tar in Buje

1. Apartmajska hiša:
V pritličju sta dve dvosobni stanovanji, vsako z ločenim vhodom. Oba apartmaja sta sestavljena iz dnevne sobe s kuhinjo in jedilnico, kopalnice z WC-jem in spalnice. Dnevna soba enega apartmaja vodi na prostorno teraso s pogledom na morje.
V prvem nadstropju se nahaja trisobno stanovanje, sestavljeno iz dnevne sobe, kuhinje in jedilnice, ene glavne spalnice z lastno kopalnico in WC ter druge spalnice in ločene kopalnice z WC. Apartma ima dve terasi s pogledom na morje.
Vrhunska strešna terasa v tej stanovanjski enoti ponuja veliko možnosti za dodatne vsebine - jacuzzi in zimski vrt.
2. Drugo stanovanjsko enoto sestavljata dvonadstropna hiša in ločeno stanovanje, do katerega se dostopa preko ločenega zunanjega vhoda ali notranjih stopnic iz pritličja hiše.
Hiša je sestavljena iz dveh etaž - pritličja in prvega nadstropja. V pritličju se nahaja prostorna dnevna soba s kuhinjo in jedilnico, ki se odpira na prostorno teraso in vrt z bazenom, ki ponuja tudi pogled na morje.
Notranje stopnice vodijo v prvo nadstropje, kjer je ena glavna spalnica s kopalnico in ločenim hodnikom za večjo intimo, iz katerega se dostopa na teraso s pogledom na morje ter druga spalnica, ki ima prav tako svojo kopalnico z stranišče. Prvo nadstropje vodi tudi na drugo, prostorno teraso s panoramskim razgledom.
Dodatno stanovanje v kletni etaži obsega dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico, spalnico in kopalnico z WC-jem.
Površina celotne nepremičnine je 530 m2 s strešno teraso 110 m2 in vrtom 1000 m2 z bazenom.
Posebnost te nepremičnine je poleg izjemne lege, ki omogoča bližino morja in urbanih območij ob vzporednem miru in tišini, vrhunska kakovost gradnje. Za dele hiše, ki so še v fazi urejanja (zunanje stopnice, ograja) se lahko s prodajalcem dogovorimo o izbiri materialov, vse pa je vključeno v ceno nepremičnine.
Glede na vse svoje značilnosti - lokacijo, dizajn, način gradnje in panoramski pogled na sever, zahod in jug (Poreč, Novigrad, Tar, Buje...) je ta vrhunska hiša odlična naložba za turizem.
Celota je sestavljena iz hiše v dveh etažah z dodatnimi 4 apartmaji z ločenimi vhodi, vsi s pogledom na morje. Objekt lahko sprejme 20 oseb hkrati. Za potencialnega kupca je investitor pripravljen vložiti v izgradnjo še enega bazena in zunanjega jacuzzija ali druge podrobnosti po dogovoru s kupcem.

Spoštovane stranke, v skladu z Zakonom o nepremičninskem posredovanju je ogled nepremičnine možen le s podpisom pogodbe o posredovanju. Po istem je kupec dolžan plačati agencijsko provizijo v primeru nakupa.
 
Komunalni stroški
 • Centralno ogrevanje
 • Elektrika
 • Mestni vodovod
 • Asfaltirana cesta
 • Mestna kanalizacija
Dovoljenja
 • Energijski razred: A+
Parkirišče
 • Parkirna mesta: 5
Vrt
 • Bazen
Zaprite na
 • Park
 • Igrišče
 • Trgovina
 • Javni prevoz
Ostalo
 • Terasa
 • Kamnita hiša
 • Opremljeno
Sendi Vinski
Licencirani agent
Žabica 1, 51000 Rijeka
GSM
098 443 289
Telefon
051 673 222

Pošlji povpraševanje

To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.