Istra, Ližnjan, Vila, 504m2

Lokacija:
Ližnjan
Transakcija:
Za prodajo
Tip nepremičnine:
Hiša
Skupno število sob:
5
Spalnice:
4
Kopalnice:
4
Stranišča:
4
Nadstropij:
1
Cena:
1.350.000€
Površina:
504 m2
Površina vrta:
630 m2
ID koda:
1813

Opis nekretnine

Vila v Ližnjanu je popolnoma nova, dokončana sredi leta 2021 in jo odlikuje nepozaben arhitekturni izraz, ki ne more ostati neopažen nikomur. Navdihuje jo v svetu arhitekture znana pariška poslovna stavba, za katero je značilen velik lok, ki obe stavbi povezuje. V notranjosti istrske vile izstopa notranja vhodna avla z višino 7,5 metrov, obdana z zračnimi stopnicami, ki vodijo v prvo nadstropje. Posebej atraktivna je bližina samega bazena notranjosti - skrit pod zgornjo etažo, le 5 metrov oddaljen od dnevne sobe in jedilnice.

Bazen ima najsodobnejšo tehniko čiščenja vode in povečan terapevtski učinek, saj se klor pridobiva z elektrolizo iz soli po naravni poti, kar je veliko bolj zdravo kot klasična obdelava vode s klorom, klora v vodi pa sploh ni čutiti. , ki ga bodo cenili ljudje, občutljivi na klor. Dodatna UV lučka v največji meri sterilizira vodo v bazenu, zato bakterije in virusi ne morejo preživeti.

Polovica bazena je pokrita, kar bodo cenili ljudje nagnjeni k malignim kožnim obolenjem.
Bazen ima klasične stopnice in plitvo ploščad za lenarjenje v senci. Poleg tega je bazen ogrevan, kar bo poskrbelo za dodatno udobje v hladnejših dneh. Bazen je le 2 metra od kuhinje in le 5 metrov od dnevne sobe, kar daje posebno vzdušje.

Sobe so moderno urejene z veliko svetlobe in steklenih površin, iz njih pa imate čudovit pogled na morje in otoke Lošinj. Hiša je primerna za invalide, saj nima stopnic in je pritličje v enem nivoju, vključno s spodnjim prostorom. Hiša je primerna tudi za majhne otroke, saj jih starši med kopanjem vidijo direktno iz kuhinje ali dnevne sobe. Velike pokrite terase nudijo gostom veliko sence.

V sklopu pokrite terase je tudi velik zunanji žar na drva in oglje. Parcela je z vseh strani ograjena, kar vam bo zagotovilo mir in varnost

Mesto Ližnjan se nahaja na skrajnem jugovzhodu istrskega polotoka, nedaleč od največjega mesta Istrske županije, mesta Pula. Majhna ribiška vasica Ližnjan je popolnoma povezana s turističnim Medulinom, ki ima dolgo peščeno plažo, ki jo bodo vzljubili predvsem otroci.
 
Dovoljenja
  • Energijski razred: A+
Vrt
  • Bazen
Zaprite na
  • Bližina morja
Ostalo
  • Terasa
Sendi Vinski
Licencirani agent
Žabica 1, 51000 Rijeka
GSM
098 443 289
Telefon
051 673 222

Pošlji povpraševanje

To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.