Hotel Centar, Pula, 900m2

Lokacija:
Centar, Pula
Transakcija:
Za prodajo
Tip nepremičnine:
Hotel
Skupno število sob:
18
Kopalnice:
13
Nadstropje:
3
Nadstropij:
3
Cena:
3.200.000€
Površina:
900 m2
ID koda:
1451

Opis nekretnine

Ta čudovito oblikovan butični hotel vas bo očaral s svojim stilom in opremo že ob vstopu. Dizajn in stil dekoracije predstavljata spoj avtohtone Istre in modernih elementov, vsaka najmanjša podrobnost pa je skrbno premišljena.
Ta navdihujoč majhen hotel se nahaja na mirni lokaciji, le 3 km od prvih plaž in 8 km od centra Pulja, trajektnega pristanišča in letališča.
Hotel ima skupno površino 900 m2 in se nahaja na 5900 m2 velikem zemljišču. Obsega pritličje, prvo in drugo nadstropje.
V pritličju se nahaja restavracija s kuhinjo, recepcija, bar, wellness in sejna dvorana.
Lepo urejena restavracija se razteza skozi notranjost in prostorno teraso, pod njo pa je popolnoma opremljena kuhinja z vsemi potrebnimi aparati.Sejna dvorana sprejme 60 oseb, je popolnoma opremljena, osvetljena z naravno svetlobo in ima pogled na bazen. Wellness obsega 87 m2 in še ni dokončan, bodoči lastnik pa ga lahko opremi in okrasi po želji.
V prvem nadstropju je 12 zelo prostornih sob z lastno kopalnico. Vse sobe so klimatizirane in imajo TV, sef in mini hladilnik. Zasnova in dekoracija vseh sob sledi edinstvenemu sodobnemu slogu, vendar vsaka izstopa s posebnimi barvami in detajli.
V zgornjem nadstropju je 50m2 veliko stanovanje, ki ga sestavljajo kuhinja z jedilnico, dnevna soba, ena spalnica in kopalnica.
Hotel je kategoriziran s 4* in ima dobro obiskanost ter dobro utečeno poslovanje. Restavracija ponuja vrhunske jedi in je obiskana izključno kot gostinski objekt. Ima možnost izvedbe praznovanj in seminarjev, glede na prostorne prostore v pritličju.Hotel ima lepo urejen vrt z veliko zelene trate in sredozemskega rastlinja. Dodatno jo krasita velik in manjši bazen, ki se nahajata spredaj. Sončna terasa in paviljoni dopolnjujejo celoten prostor, ki je idealen za uživanje v toplih poletnih dneh.
Ta hotel predstavlja velik potencial za nadaljevanje zelo dobro utečenega posla in ponuja možnost odličnega zaslužka. Lokacija, opremljenost, dizajn, ki izstopa v primerjavi z drugimi hotelskimi nastanitvami in velikostjo, je idealna izbira za goste, ki iščejo luksuz in mir.
Pulj je največje mesto Istrske županije, ki leži na jugozahodnem delu istrskega polotoka v dobro zaščitenem zalivu. Mesto ima dolgo tradicijo vinarstva, ribištva, ladjedelništva in turizma, je pa tudi tranzitno pristanišče. Najbolj znan je po ohranjenih starorimskih stavbah, med katerimi je najbolj znan amfiteater iz prvega stoletja, šesti največji na svetu, popularno imenovan Arena, ki se danes uporablja med poletnimi filmskimi festivali in različnimi kulturnimi dogodki. je kraj, ki se nahaja le deset kilometrov od Pulja, ima razčlenjeno obalo, s številnimi zalivi in ​​zalivi z odličnimi raznolikimi plažami.
 
Sendi Vinski
Licencirani agent
Žabica 1, 51000 Rijeka
GSM
098 443 289
Telefon
051 673 222

Pošlji povpraševanje

To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.