Hotel Pag, 1.500m2

Lokacija:
Pag
Transakcija:
Za prodajo
Tip nepremičnine:
Hotel
Skupno število sob:
37
Nadstropje:
Klet
Nadstropij:
4
Cena:
5.500.000€
Površina:
1.500 m2
ID koda:
843

Opis nekretnine

Hotel se nahaja na mirni lokaciji, le nekaj minut od zgodovinskega dela mesta Pag in le nekaj korakov od peščene plaže. Moderno opremljene sobe, restavracija z lokalnimi specialitetami in bazen, kjer lahko srkate koktajl, je najboljši opis počitnic v tem hotelu.
Bivalni prostor obsega 1500 m2 in obsega 36 sob različnih kapacitet z lastnimi kopalnicami, restavracijo in notranjo telovadnico ter stanovanje velikosti 70 m2.
Objekt obsega klet, pritličje, tri nadstropja in visoko mansardo ter je povezan z dvema notranjima dvigaloma in enim zunanjim.
V samem objektu je priznana restavracija s 100 notranjimi in 100 zunanjimi sedeži. Obstaja tudi SPA, idealen za sprostitev.
Hotel je zelo okusno opremljen in ima zaradi svoje lege tik ob morju božanski razgled.
Prodaja se kot uveljavljeno podjetje in je idealna naložbena priložnost.
Hotel je kategoriziran s 3 zvezdicami.

Spoštovane stranke, v skladu z Zakonom o nepremičninskem posredovanju je ogled nepremičnine možen le s podpisom pogodbe o posredovanju. Po istem je kupec dolžan plačati agencijsko provizijo v primeru nakupa.
 
Sendi Vinski
Licencirani agent
Žabica 1, 51000 Rijeka
GSM
098 443 289
Telefon
051 673 222

Pošlji povpraševanje

To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.