Zemljišče Brest Pod Učkom, Lupoglav, 41.157m2

Lokacija:
Brest Pod Učkom, Lupoglav
Transakcija:
Za prodajo
Tip nepremičnine:
Zemljišče
Cena:
35.000€
Površina:
41.157 m2
ID koda:
1185

Opis nekretnine

Teren je v samem središču PP Učka, dostop je 3,5 km po gozdnem makadamu od novega centra za obiskovalce na Poklonu oziroma iz smeri Bresta z istrske strani. Kmetijsko zemljišče je v enem kosu, celota. Na eni strani meji na dostopno cesto (makadam). Teren je južno, jugozahodno orientiran, s čudovitim razgledom na Vojak ter celotno južno in zahodno Istro. V središču njive je vrtača velikosti 660 m2, z rodovitno čičarsko prstjo, obdana s suhim zidom. Na terenu je več ločenih, lepih mikrolokacij, ki ga delajo zanimivega in raznolikega (borov gozd, belgijke, vrtače, pašniki, kamniti del z dišavnicami, sadno drevje itd.) Vsekakor vredno ogleda!

Spoštovane stranke, v skladu z Zakonom o nepremičninskem posredovanju je ogled nepremičnine možen le s podpisom pogodbe o posredovanju. Po istem je kupec dolžan plačati agencijsko provizijo v primeru nakupa.
 
Dovoljenja
  • Lastniški list
  • Idejno gradbeno dovoljenje
Ostalo
  • Vrsta zemljišča: Gospodarstveno
  • Namen: Ostalo
Sendi Vinski
Licencirani agent
Žabica 1, 51000 Rijeka
GSM
098 443 289
Telefon
051 673 222

Pošlji povpraševanje

To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.