Zemljišče Nerezine, Mali Lošinj, 11.241m2

Lokacija:
Nerezine, Mali Lošinj
Transakcija:
Za prodajo
Tip nepremičnine:
Zemljišče
Cena:
150.000€
Površina:
11.241 m2
ID koda:
790

Opis nekretnine


Glavna prednost tega zemljišča je njegova edinstvena lokacija! Velika parcela, prva vrsta do morja, dolžine 97 metrov, ki je predvidena za morebitno koncesijo. Kristalno morje, bogastvo sredozemskega rastlinja in naravne danosti te dežele bodo osvojili vse ljubitelje narave. Dostop je trenutno mogoč samo z morske strani, kjer je pomol in nekdanji privez, vpisan v kataster, ki ga je potrebno obnoviti. Vendar pa so na drugi strani zaliva vse vsebine, ki jih ponuja vas. Prva infrastruktura se nahaja le 1,5 km od parcele. Lokacija je odlična za OPG, robinzonski turizem ali za ljubitelje narave, ki iščejo oazo miru in počitka.

POKLIČITE ZA OGLED:
DIANA KESER 098557619Spoštovane stranke, v skladu z Zakonom o nepremičninskem posredovanju je ogled nepremičnine možen le s podpisom pogodbe o posredovanju. Po istem je kupec dolžan plačati agencijsko provizijo v primeru nakupa.
 
Dovoljenja
  • Lastniški list
Zaprite na
  • Prva vrsta ob morju
Ostalo
  • Vrsta zemljišča: Gospodarstveno
  • Namen: Ostalo

Pošlji povpraševanje

To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.