Zemljišče Rovinj, 12.050m2

Lokacija:
Rovinj
Transakcija:
Za prodajo
Tip nepremičnine:
Zemljišče
Cena:
1.950.000€
Površina:
12.050 m2
ID koda:
805

Opis nekretnine

Stavbno zemljišče v izmeri 12058 m², sestavljeno iz dveh katastrskih parcel, k.o. Rovinj, v gospodarsko turistični coni "Polari" v Rovinju. Obstaja Splošni razvojni načrt Prostorski razvojni načrt mesta Rovinj in ima oznake - T1 (gradnja hotelov), T2 (gradnja turističnih naselij), T3 (gradnja turističnih kampov), v skladu s tem je gradnja takih vrste objektov je dovoljeno. Glede na kratek rok za pridobitev dovoljenja za začetek del za oznako T3 (turistični kamp) je enako priporočljivo, še posebej, ker se bliža turistična sezona. Na parceli je urejena infrastruktura, na sami parceli voda in greznica, v bližini pa elektrika in trafo postaja. Parcela ima tudi cestni priključek. V celoti je ograjena z betonskim zidom, kovano ograjo in 7 metrskimi kovanimi drsnimi vrati. Na eni parceli se nahaja ruševina v izmeri 135 m2, na drugi pa ruševina v izmeri 68 m2, ki se lahko z rekonstrukcijo preuredita v objekte. Od morja je oddaljen 500 metrov zračne črte, od centra mesta pa 3 km. Ponuja čudovit pogled na morje. Možen nakup parcele manjše površine 6695 m2 ali 5363 m2. V bližini so turistični kamp in naselje »Polari«, turistični kamp in naselje »Veštar« ter turistični kamp in naselje »Villas Rubin«, ki imajo v turistični sezoni veliko gostov. Rovinj krasijo številne lepote, ima največ realiziranih tujih in domačih gostov na jadranski obali.

Spoštovane stranke, v skladu z Zakonom o nepremičninskem posredovanju je ogled nepremičnine možen le s podpisom pogodbe o posredovanju. Po istem je kupec dolžan plačati agencijsko provizijo v primeru nakupa.
 
Komunalni stroški
  • Voda
  • Mestni vodovod
  • Asfaltirana cesta
  • Mestna kanalizacija
Dovoljenja
  • Lastniški list
Zaprite na
  • Oddaljenost od morja: 700
  • Bližina morja
Ostalo
  • Vrsta zemljišča: Gradbeno
  • Namen: Ostalo
Sendi Vinski
Licencirani agent
Žabica 1, 51000 Rijeka
GSM
098 443 289
Telefon
051 673 222

Pošlji povpraševanje

To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.