Zemljišče Pićan, 17.374m2

Lokacija:
Pićan
Transakcija:
Za prodajo
Tip nepremičnine:
Zemljišče
Cena:
105.000€
Površina:
17.374 m2
ID koda:
1199

Opis nekretnine

V mirnem naselju blizu Pićna v osrednji Istri je naprodaj kompleks gradbenih in kmetijskih zemljišč s skupno površino 17.374 Gradbeni del obsega 3.500 m2 in je namenjen stanovanjski rabi, preostali del pa je kmetijska površina. Zemljišče se nahaja na dvignjenem delu in nudi čudovit razgled na okolico. Je v rahlem upadu in je v naravi gozda ter ima dostop z asfaltirane ceste. Vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini. Vsi potrebni objekti se nahajajo na razdalji 5 km.

Občina Pićan je bogata s snovno in nematerialno kulturno dediščino in je bila leta 1962 razglašena za kulturni spomenik. Bogata je z vinogradi in njivami.
Zemljišče samo ponuja številne možnosti bodočemu lastniku, gradnjo ene ali več hiš za bivanje ali dopust, začetek kmečkega turizma ali OPG.

Spoštovane stranke, v skladu z Zakonom o nepremičninskem posredovanju je ogled nepremičnine možen le s podpisom pogodbe o posredovanju. Po istem je kupec dolžan plačati agencijsko provizijo v primeru nakupa.
 
Komunalni stroški
  • Asfaltirana cesta
Dovoljenja
  • Lastniški list
Ostalo
  • Namen: Stanovanjsko
Sendi Vinski
Licencirani agent
Žabica 1, 51000 Rijeka
GSM
098 443 289
Telefon
051 673 222

Pošlji povpraševanje

To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.