PAG - HOTEL, PRVI RED DO MORA

Lokacija:
Pag
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Hotel
Ukupan broj prostorija:
34
Kupaonica:
28
Kat:
Prizemlje
Ukupno katova:
2
Cijena:
3.100.000€
Površina:
1.314 m2
ID Kod:
816

Opis nekretnine

Idealna prilika za ozbiljne investitore! Prodaje se hotel s uhodanim poslom, velikim kapacitetom i već postojećim rezervacijama smješten na samom moru. Lokacija hotela je izvrsna za klijente koji traže oazu mira pored mora, koja pruža prekrasan pogled na zalazak sunca dok osluškuju šum valova.
Osim ovih aduta, hotel ima i odličan raspored!
U prizemlju se nalazi restoran s kuhinjom i WC-om (za osoblje). Restoranski dio je u zatvorenom dijelu i na zatvorenoj terasi, također ima WC za goste restorana. Nadalje, u prizemlju su 4 spremišta za sve potrebe restorana i hotela, kao i kotlovnica te lovačka soba.
Na prvom katu smješteno je 8 spavaćih soba s kupaonicama i lođama koje imaju pristup kroz glavni hodnik.
Na drugom katu je također smještene 8 spavaćih soba s kupaonicama i lođama koje imaju pristup kroz glavni hodnik.
Na trećem katu smještene su 2 spavaće sobe s kupaonicama i terasama, kao i apartman s 2 spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom, blagovaonicom i prostranom terasom (nije natkrivena). Na trećem katu smješteno je i veliko spremište.
Osim navedenog, objekt ima i podrumski dio, 2 garaže sa automatskim vratima (BGP = 17 m²).


Poštovani kupci, u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina, razgledavanje nekretnine moguće je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju. Prema istome, kupac ima obvezu platiti agencijsku proviziju u slučaju kupnje.
VILLA: 438,48 m² (neto građevinska površina)
U prizemlju se nalaze: APP1 sa spavaćom sobom, kupaonicom, dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom te hodnikom i 2 lođe (61,09 m²); APP2 sa sobom, kupaonicom, dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom te hodnikom i lođom (50,96 m²); Poslovni prostor uključujući sanitarni čvor (16,91 m²)

Na prvom katu se nalaze: APP3 sa spavaćom sobom, kupaonicom, dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom te hodnikom, nenatkrivenim balkonom i dvije lođe (57,26 m²) i APP4 sa spavaćom sobom, dvije kupaonice od kojih jedna pripada spavaćoj sobi, dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom te dva hodnika i jedna lođa (69,47 m²).
Na drugom katu se nalaze: APP5 sa spavaćom sobom, kupaonicom, dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom te hodnikom i tri balkona (52,26 m²) i APP6 sa spavaćom sobom, dvije kupaonice ok kojih jedna pripada spavaćoj sobi, dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom te dva hodnika i jedan balkon (67,47 m²).

Ovaj objekt odnosno ponuda je odlična za investiciju jer nudi jedinstveni potencijal koji svaki ozbiljan investitor zna prepoznati!


Poštovani kupci, u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina, razgledavanje nekretnine moguće je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju. Prema istome, kupac ima obvezu platiti agencijsku proviziju u slučaju kupnje.
 
Sendi Vinski
Agent s licencom
Žabica 1, 51000 Rijeka
Mob
098 443 289
Telefon
051 673 222

Pošalji upit

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.