Hotel Pag, 1.314m2

Lokacija:
Pag
Transakcija:
Za prodajo
Tip nepremičnine:
Hotel
Skupno število sob:
34
Kopalnice:
28
Nadstropje:
Pritličje
Nadstropij:
2
Cena:
3.100.000€
Površina:
1.314 m2
ID koda:
816

Opis nekretnine

Idealna priložnost za resne investitorje! Prodamo hotel z ustaljenim poslovanjem, velikimi kapacitetami in že obstoječimi rezervacijami, ki se nahaja tik ob morju. Lokacija hotela je odlična za stranke, ki iščejo oazo miru ob morju, ki ponuja čudovit pogled na sončni zahod ob šumu valov.
Poleg teh prednosti ima hotel tudi odlično razporeditev!
V pritličju je gostinski lokal s kuhinjo in sanitarijami (za osebje). Gostinski del je v zaprtem delu in na zaprti terasi, ima tudi WC za gostinske goste. Poleg tega so v pritličju še 4 shrambe za vse potrebe gostinstva in hotela ter kotlovnica in lovska soba.
V prvem nadstropju je 8 spalnic s kopalnicami in ložami, ki imajo dostop skozi glavni hodnik.
V drugem nadstropju je tudi 8 spalnic s kopalnicami in ložami, ki imajo dostop skozi glavni hodnik.
V tretjem nadstropju sta 2 spalnici s kopalnico in terasami ter stanovanje z 2 spalnicama, dnevno sobo, kuhinjo, jedilnico in prostorno teraso (nepokrito). V tretjem nadstropju je tudi velika shramba.
Poleg naštetega ima objekt še klet, 2 garaži z avtomatskimi vrati (BGP = 17 m²).

Spoštovane stranke, v skladu z Zakonom o nepremičninskem posredovanju je ogled nepremičnine možen le s podpisom pogodbe o posredovanju. Po istem je kupec dolžan plačati agencijsko provizijo v primeru nakupa.
VILA: 438,48 m² (neto zazidljiva površina)
V pritličju se nahajajo: APP1 s spalnico, kopalnico, dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico, hodnikom in 2 ložama (61,09 m²); APP2 s sobo, kopalnico, dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico ter hodnikom in ložo (50,96 m²); Pisarniški prostor s sanitarijami (16,91 m²)

V prvem nadstropju se nahajajo: APP3 s spalnico, kopalnico, dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico ter hodnikom, nepokritim balkonom in dvema ložama (57,26 m²) ter APP4 s spalnico, dvema kopalnicama, od katerih ena pripada spalnici. , dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico ter dva hodnika in ložo (69,47 m²).
V drugem nadstropju se nahajajo: APP5 s spalnico, kopalnico, dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico ter hodnikom in tremi balkoni (52,26 m²) ter APP6 s spalnico, dvema kopalnicama, od katerih ena pripada spalnici, dnevni sobi. , kuhinja in jedilnica ter dva hodnika in en balkon (67,47 m²).

Ta objekt oziroma ponudba je odlična naložba, saj ponuja edinstven potencial, ki ga zna prepoznati vsak resen investitor!

POKLIČITE ZA OGLED:
DIANA KESER 098557619

 
Sendi Vinski
Licencirani agent
Žabica 1, 51000 Rijeka
GSM
098 443 289
Telefon
+385 98 443 289

Pošlji povpraševanje

To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.